Gewonde bij steekpartij in Zaandam

steekpartij-touwslagerstraat-zaandam-4

Zaterdagochtend – 30 december – is er steekincident geweest in Zaandam. Een steekpartij. Er was dus iets gebeurd waar een mes bij gebruikt is. De ziekenwagen werd gebeld om naar een pand aan de Touwslagerstraat te gaan. Dat is een straat in Zaandam. Even later kwam een melding binnen bij de politie. Over een ‘steekpartij’ op hetzelfde adres.

Een 27-jarige Zaandammer raakte gewond. En werd naar het ziekenhuis gebracht. Vijf personen werden aangehouden. In een horecazaak in de buurt.

Foto’s zijn van Michel Schermer.

De politie kreeg een melding over overlast. De politie trof een gewonde man aan. Hij was gewond aan zijn hand. Hij zou gestoken zijn door iemand op de Zuiddijk. Daar zijn vijf personen gearresteerd. Het betreft een 30-jarige zonder bekende verblijfplaats. En een 28-jarige, een 23-jarige, een 18-jarige en een 28-jarige Zaandammer.

De recherche doet onderzoek. Ze zijn op zoek naar getuigen. Mensen die dus iets gezien hebben die vrijdagnacht. Rondom de Zuiddijk en/of Touwslagersstraat. Camerabeelden zijn ook welkom. Informatie kan je doorgeven via telefoon 0900-8844. Of via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.