Taxichauffeur rijdt verkeersregelaar aan

Aanrijding-verkeersregelaar-Noordeinde-Wormerveer-08-05-2024

Woensdag 8 mei was er een aanrijding in Wormerveer. Rond 11.00 uur is een verkeersregelaar aangereden. Dat gebeurde op het Noordeinde in Wormermeer. De verkeersregelaar raakte gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Een verkeersregelaar is iemand die het verkeer regelt.

Een vrachtwagen reed op het Noordeinde. De vrachtwagen wilde naar het Krommenieërpad rijden. De verkeersregelaar wilde de vrachtwagen helpen. Daarom hield de verkeersregelaar andere auto’s tegen. Om de vrachtwagen de bocht te laten maken.

Er ontstond een rij wachtende auto’s op de Kerkstraat. Een taxichauffeur reed om de rij heen. Hij negeerde het stopteken van de verkeersregelaar. Hij reed tegen de verkeersregelaar aan. Daarna reed hij de man nog 2 keer aan.

Iemand heeft een filmpje gemaakt. Daarop is duidelijk het kenteken van de taxi te zien. (Foto’s: Michel Schermer)

Mensen wilden de verkeersregelaar helpen. Deze mensen kregen van de taxichauffeur een grote mond. Daarna ging de taxi er snel vandoor. De taxi reed richting de Zaanweg.

Iemand heeft een filmpje gemaakt. Daarop is duidelijk het kenteken van de taxi te zien. De politie doet onderzoek. De politie is blij met het filmpje.