Het is vrijdag 19 juli. Voor heel veel mensen begint straks de vakantie. Schoolkinderen hebben vrij. De vakantie is geregeld. Vandaag beginnen de Buurtcampings. Buurtcampings zijn kampeerplekken in de buurt. Daar worden vandaag tenten neergezet. Buurtbewoners kunnen hier elkaar beter leren kennen. Je kan ook gewoon even langsgaan. Om een kopje thee of koffie te drinken.

De Buurtcamping in Wormer is al open. Deze Buurtcamping is te vinden aan de Sternstraat 2 in Wormer. Er worden 3 dagen lang activiteiten georganiseerd. Op deze website kan je nog meer informatie vinden.

De Buurtcamping in Koogerpark begint om 15.00 uur. Het Koogerpark zit in Koog aan de Zaan. Het is te vinden achter wooncomplex Parkzicht. Aan de Jonge Zwaanstraat in Koog aan de Zaan. Vrijdag zijn er spelletjes voor de kinderen in het park. De ouders kunnen dan rustig hun tent opzetten. In het weekend zijn er activiteiten. Je kan ook langskomen voor bak koffie/thee. Tot zondag 21 juli rond 15.00 uur.

De Buurtcamping in Krommenie begint om 16.00 uur. Deze Buurtcamping zit het Agathepark aan de Eikelaan 51 in Krommenie. Tot en met zondag 21 juli zijn er activiteiten. Je kan ook langskomen voor bak koffie/thee.

De Buurtcamping In ’t Veldpark Zaandam begint om 15.00 uur. Het park zit tegenover Heijermansstraat 117, Zaandam. Tot en met maandag 22 juli zijn er activiteiten. En ook hier kan je langskomen voor bak koffie/thee.

Foto bovenaan: Tijdens de Buurtcamping in het Koogerpark zijn er allerlei activiteiten. (Foto: De Orkaan)