Zaterdag 31 augustus is de Kaike en Koiere Jaarmarkt. Deze Jaarmarkt is in Zaandijk. Van 10.00 tot 17.00 uur. Je kan lekker wandelen op de Lagedijk. In het Zaans is dat koiere. En dan kan je kaike bij de kraampjes. Kaike is Zaans voor kijken. Je kan ook bijpraten met bekenden. Maar je kan vandaag ook andere evenementen bezoeken.

In Oostzaan is er een Veiligheidsdag. Van 10.00 tot 14.00 uur. Op het Kerkplein in Oostzaan. Brandweer en politie doen mee. Maar ook de ambulance en Dierenbescherming. Iedereen is van harte welkom. Je kan medewerkers ontmoeten. Alles is gratis.

Wormer Live. Het muziekfestival van Wormer. Tussen 14.00 en 00.00 uur. Gratis toegang. Wormer Live is op Evenemententerrein De Groene Wig in Wormer.

Op de Dorpsstraat staat de kermis van Oost-Knollendam. De dag begint met boerensport voor kinderen. Vanaf 10.30 uur. Vanaf 12.30 uur staat Fiets ‘m erin op het programma. Benjamin van der Lugt zingt vanaf 16.00 uur in het dorpshuis. Om 22.00 uur draait dj Melle muziek in het dorpshuis.

Foto bovenaan: De Kaike en Koiere Jaarmarkt in Zaandijk. (Foto: De Orkaan)