Binnenkort plezier voor het hele gezin op Shoppingcenter Noorderveld?

Familie-Entertainment-Center-Samsonweg-Wormerveer-04-05-2024

Op 1 mei heeft de gemeente Zaanstad een vergunning verleend. Een vergunning houdt in dat er toestemming is gegeven. De gemeente geeft toestemming om een bowling-, minigolf-, lasergame- en poolcentrum te openen. Dat mag op in het Shoppingcenter Noorderveld. Shoppingcenter Noorderveld zit in Wormerveer.

Een winkelcentrum geeft velen al plezier. Het Familie Entertainment Center kan nog meer plezier geven. Familie Entertainment Center heeft toestemming gekregen.

Het bedrijf mag een bowling-, minigolf-, lasergame- en poolcentrum openen. In dit centrum kan je dus allerlei spellen spelen. Er komt ook een restaurant bij. Het centrum komt naast Wereldrestaurant Food Unie. Op het Shoppingcenter Noorderveld. Daar zitten ook Praxis en Babypark.

Er kan nog bezwaar ingediend worden tegen het centrum. Een bezwaar is een protest. Je kan protesteren tegen de komst van het centrum. Dat moet binnen 6 weken na 1 mei. En dat moet bij de gemeente.

Het is dus nog even afwachten.

Foto bovenaan: Het Familie Entertainment Center komt aan de Samsonweg. Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer. Naast Wereldrestaurant Food Unie. (Foto: Michel Schermer)