Iedere dinsdagavond kan je in De Vuister bridgen. Het buurtcentrum zit aan de Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan. De avond begint om 19.30 uur. Bridgeclub De Vuister houdt deze avond.

Bridge is een kaartspel. Het wordt gespeeld tussen 2 teams. De team bestaan uit 2 personen. Bridge is een denksport. Je moet logisch denken. Je moet goed kunnen onthouden. En je moet goed samenwerken met je teamgenoot.

Tijdens de dinsdagavond staat gezelligheid voorop. Er worden 5 rondes gespeeld. Daarna kan je lekker praten met elkaar. Je moet je wel aanmelden.

Om lid te worden bij De Vuister moet je ā‚¬ 75 per seizoen betalen. Voor meer informatie kan je bellen met Annemieke Poiesz, telefoon 06-20685800. Aanmelden kan ook bij mevrouw Poiesz.

Bridgen op zondag

Zondag 3 maart kan je ook bridgen bij De Vuister. Dat is altijd op de eerste zondag van de maand. Beginners en gevorderden worden apart ingedeeld. Als er genoeg deelnemers zijn. Graag vooraf aanmelden. Dat kan tot uiterlijk 11.00 uur zondagochtend. In dit geval zondag 3 maart.

Er wordt gespeeld van 13.30 tot 17.30 uur. Om mee te kunnen doen moet ā‚¬ 4 betalen. Meer informatie bij Els Riezebeek, telefoon 06-12060578 of mail naar: bridgedrive@devuister.nl

Open kampioenschap

Voor de enthousiaste bridgers: 24 maart is er een wedstrijd. Bij buurtcentrum De Vuister is het 11e Open Bridgekampioenschap van Zaanstad. Meer informatie via telefoon 06-12060578 of mailadres: bridgedrive@devuister.nl

Bridgeclub De Vuister organiseert het toernooi. Samen met Bridgeclub Zaandijk. De wedstrijd begint om 10.30 uur. Rond 17.30 uur is de wedstrijd afgelopen. Deelname kost ā‚¬ 60 per paar. Daar zitten ook de kosten voor het middageten.

Foto bovenaan: bridgen kan je vanavond in De Vuister. (Foto: De Orkaan)