Burgemeester Hamming helpt bij tentoonstelling

1-hamming-helpt-pride-masters-foto-Bibi-Bleekemolen

Dinsdag 28 mei werd aan een tentoonstelling gewerkt. De tentoonstelling is in het stadhuis. Het stadhuis is aan het Stadhuisplein 100 in Zaandam. De tentoonstelling is gemaakt met Lego-stenen.

De tentoonstelling gaat over 5 jaar ZaanPride. ZaanPride is ieder jaar in de Zaanstreek. Het is een feestweek voor iedereen. Niemand wordt buitengesloten.

De tentoonstelling gaat ook over 50 jaar Zaanstad. De tentoonstelling is gemaakt door 3 Pride Brickmasters. De Pride Brickmasters zijn Astrid Berk, Oscar Salomé en Jan van Run Kvist.

Burgemeester Jan Hamming kwam dinsdag even kijken. De burgemeester hielp de Pride Brickmasters. De Pride Brickmasters waren Oscar Salomé en Jan van Run Kvist.

De tentoonstelling is gemaakt met Lego-stenen.

Vrijdag 31 mei wordt de 5e ZaanPride geopend. Dan wordt de tentoonstelling ook geopend. De opening is vrijdag 31 mei om 15.30 uur. De burgemeester zal de tentoonstelling openen.

De tentoonstelling is in het stadhuis. De tentoonstelling LEGO Pride is te zien tot in september. Toegang is gratis. Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag van 08.30 uur tot 16.00 uur. Dinsdag van 13.30 uur tot 20.00 uur. Vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.