Zaterdag 30 maart opent Circus Renz haar tenten. Tot en met zondag 7 april kan het circus bezoeken. De circustenten staan op de Burcht in Zaandam. De shows duren 2 uur. Er zijn clowns, jongleurs, acrobaten en dieren. Op de website van Circus Renz staat meer informatie. Daar kan je ook kaarten bestellen. Maar je kan nog meer bezoeken de komende dagen.

Het Zaantheater opent de deuren. Het theater staat aan de Nicolaasstraat 3 in Zaandam. Om 16.00 en 20.00 is er een Kunstrondleiding. De rondleiding gaat door het hele gebouw. Je kan nu een keer achter de schermen kijken. Kaarten kosten € 15,00.

Er is een tentoonstelling bij Zaansgroen. Zaansgroen zit aan de Zeemansstraat 54 in Zaandam. Er is kunst van Anja Nieuwenhuize en Irene van der Veur te zien. De tentoonstelling is open tussen 13.00 en 17.00 uur. De tentoonstelling is ook op 31 maart en 1 april. De toegang is gratis.

Kunst van Anja Nieuwenhuize en Irene van der Veur. (Foto aangeleverd)

In het Weefhuis is ook een tentoonstelling. Het Weefhuis zit aan de Lagedijk 39 in Zaandijk. Er is kunst te zien van Hannie Husslage en Peter Schaap. Er is stoffen kunst en kunst met letters te zien. De tentoonstelling is open van 13.00 tot 17.00 uur. Ook op zondag 31 maart en maandag 1 april. De toegang is gratis.

Lachen in café De Fabriek

Maandag 1 april is er weer een ComedyNight bij café De Fabriek. Bij de ComedyNight staat lachen centraal. De avond begint om 20.00 uur in café De Fabriek. De Fabriek zit aan Jan Sijbrandsteeg 12, Zaandam. Jacob Adriani, Aniek van Onzenoort en Rens Bosma treden op. De toegang is gratis.

Er is een voorstelling in BAZ aan de Oostzijde 381 in Zaandam. De voorstelling ‘Zonnemaanbloem’ begint om 10.30 uur. Gonda Kaai vertelt over lente in Azië. Ze speelt ook op de harp. Na de voorstelling kunnen kinderen knutselen. De toegang is gratis. Je kan wel een gift geven.

Foto bovenaan: maandag 1 april kan je lachen in De Fabriek. (Foto aangeleverd)