Even bijpraten met elkaar in De Veldschuit

roland-rosmalen-hairpos-2-koffie

De Veldschuit is een buurtcentrum. Het buurtcentrum zit aan de Veldbloemenweg 6C in Zaandam. Elke maandag en donderdag is er een inloop. En iedere donderdag begint daar een wandeltocht.

De inloop is elke maandag en donderdag. Op die dagen kan je er terecht van 10.00 tot 13.00 uur. De Hoofdzaak Zaanstad geeft dan iedereen een luisterend oor. Dan wordt er naar je verhaal geluisterd. Of als je gewoon even de deur uit wil. Of als je meer informatie wilt over wat er kan bij De Veldschuit.

Je kan gewoon binnenlopen. Voor een kop koffie of thee. En om andere mensen te ontmoeten. Vrijwilligers van De Hoofdzaak staan voor je klaar.

Wandelen en koffie

Elke donderdag is er een koffiemomentje in De Veldschuit. Daarna kan je mee wandelen. Het is gratis. Iedereen kan meedoen. Je hoeft je ook niet aan te melden om mee te doen. Vanaf 10.00 kan je gewoon binnenlopen. Voor een kop koffie of thee. Om 12.00 uur begint de wandeling. Geniet je mee?

Foto bovenaan: iedere maandag en donderdag kan je een kopje koffie of thee drinken bij De Veldschuit. (Foto komt uit ons archief en is niet bij De Veldschuit gemaakt)