Fataal ongeluk in Zaandam

Dodelijk-verkeersongeval-Zaandam-27-12-2023-

Woensdagochtend – 27 december – is een ongeluk gebeurd. Aan de Veldbloemenweg. Dat is een straat in Zaandam. Bij het ongeluk is iemand overleden.

Rond 08.30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding. Hulpdiensten zijn politie, traumahelikopter en ambulance (ziekenauto).

Een automobilist zag woensdagochtend iets op de weg liggen. Ter hoogte van de Zonnedauwhoek. Foto’s: Michel Schermer.

Een automobilist reed op de Veldbloemenweg. Ter hoogte van de Zonnedauwhoek zag de automoblist iets op de weg liggen. Hij zag dat er een persoon lag. Hij zette zijn auto ervoor. De hulpdiensten kwamen snel naar de plek. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Volgens mensen in de buurt is het slachtoffer aangereden. De automobilist is volgens deze mensen doorgereden. Volgens deze mensen was het bakwagen van gemeente Zaanstad. Op de plek van het ongeval is onderzoek gedaan.

Even later is een bakwagen van gemeente Zaanstad gevonden. Aan de Slachthuisstraat. Dat is een straat in Zaandam. Het is nog niet bekend of deze auto bij het ongeluk betrokken was. Er is iemand aangehouden. De politie zoekt uit of deze persoon bij het ongeluk betrokken was.

Heb jij iets gezien rond 8.30 uur? Of heb je gefilmd daar op dat moment? De politie wil graag meer weten. Je kunt bellen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.