Het Nederlands elftal speelt vanmiddag weer. Oranje speelt tegen Roemenië. Op het EK Voetbal in Duitsland. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Het Nederlands elftal speelt in de achtste finale. Ze moeten winnen. Als ze winnen gaan ze door. Door naar de kwart finale. Maar eerst vanmiddag winnen van Roemenië!

Welke elf spelers stelt bondscoach Ronald Koeman op. Bijna iedere voetbalfan heeft wel een mening hierover. Moet de spits Memphis Depay blijven staan. Of is spits Brian Brobbey beter? En moet de verdediging hetzelfde blijven? Krijgt middenvelder Joey Veerman weer een kans?

De Zaanstreek staat achter Oranje. (Foto’s: De Orkaan)

Het wordt spannend vanmiddag. De meesten zullen thuis de wedstrijd kijken. Maar je kan ook de wedstrijd volgen in de Bullekerk. De Bullekerk staat aan de Westzijde 75 in Zaandam. De deur is al om 17.00 uur open. Toegang is gratis.

Ook bij buurtcentrum De Bovenkruier staat een groot scherm. Het buurtcentrum staat aan de Drielse Wetering 49 in Zaandam. Daar kan je ook al vanaf 17.00 uur terecht. Toegang is gratis.

Hopelijk wordt het een mooie wedstrijd. En gaat het Nederlands team winnen. Met een mooi voetbal. Daar genieten we allemaal van. Veel plezier alvast!