Gratis theater bij de Bullekerk

theatervoorstelling ‘Dinner for One’ bullekerk 2023

De Bullekerk houdt vrijdag 15 tot en met 17 december een kerstmarkt. De Bullekerk staat aan de Westzijde 75. Dat is een straat in Zaandam.

Bij de kraampjes kan je kerstartikelen vinden. Er is bijvoorbeeld Pools glaswerk, Oekraïens handwerk en sieraden. Parfum en natuurlijk kerstballen. Ook worden er verschillende wijnen verkocht. En je kan chocoladetruffels of bonbons kopen. En er zijn ook andere hapjes en drankjes.

De kerstmarkt is in de kerk. De kerk is helemaal in kerstsfeer. Voor de kerk staat een grote kerstboom. Maar ook verschillende foodtrucks. Foodtrucks zijn busjes waar je lekkere hapjes kunt kopen. En een grote theatertent.

Gratis theater

In deze grote theatertent wordt een theatervoorstelling gegeven. Het stuk heet ‘Dinner for One’ (Diner voor één).

Miss Sophie viert haar 90ste verjaardag. De oude dame heeft ze niet allemaal meer op een rijtje. Ze denkt dat alle genodigden aanwezig zijn. Maar deze mensen zijn al lang dood. Haar trouwe butler James wil haar niet kwetsen. Hij heft voor iedere gast. En dat glas ook leeg drinken. Hoe loopt dat af?

De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. De voorstelling wordt om de 45 minuten gespeeld. Op vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Op zaterdag tussen 11.00 en 20.00 uur. Op zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. De voorstelling is in het Nederlands. De toegang is gratis. Er zijn zitplaatsen.

Theatervoorstelling ‘Dinner for One’ (foto aangeleverd)