Informatieavond over vliegtuigen in Westzaan en omgeving

informatieavond westzaan april 2024vliegtuig-klm-e1687500632442

Woensdag 17 april is er een informatieavond. De informatieavond begint om 20.00 uur. Het gaat over vliegtuigen in de Zuidervermaning. De Zuidervermaning staat aan de Zuideinde 233 in Westzaan.

Tijdens de informatieavond gaat over het vliegverkeer. Vliegverkeer zijn de de vliegtuigen. De vliegtuigen die over Westzaan vliegen. Over Westzaan en omgeving. De bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten. Over de vliegtuigen die van en naar Schiphol vliegen.

Er gaan 4 mensen praten over vliegtuigen en Schiphol. Maartje van der Helm (LVNL) legt uit welke vliegtuigen over de Zaanstreek vliegen. Ze vertelt wat er gedaan wordt aan het geluid. Hoe het geluid minder kan worden. Kees Boef (Schiphol Group) vertelt hoe Schiphol stiller kan worden. En hoe Schiphol schoner kan worden. En hoe het beter wordt voor omgeving van Schiphol.

Wil Spaanderman zit namens bewoners in een raad. Die raad is de Maatschappelijke Raad Schiphol. Hij vertelt wat hij doet in de raad. Wessel Breunesse is wethouder Milieu bij gemeente Zaanstad. De wethouder praat namens de gemeente. Hij vertelt over de invloed op Schiphol. En over het vliegverkeer boven Zaanstad.

Hans Luiten leidt de informatieavond. Een kaartje voor de informatieavond kost € 7,50. Daarvoor krijg je ook een drankje in de pauze. Je kan vragen stellen. Je kan een vraag ook al mailen naar: programma@zuidervermaning.nl