Woensdag 27 maart begint de kermis in Wormerveer. De kermis is te vinden op het Marktplein. De kermis in Wormerveer duurt tot en met 1 april.

In het Weefhuis wordt woensdag gepraat over de Zaan. Het Weefhuis zit aan de Lagedijk 39 in Zaandijk. ‘STROOM. De Zaan in beweging’ is de titel. Het praatje begint om 20.00 uur. Als je wilt luisteren moet je toegang betalen. Een kaartje kost € 10,00.

Verfindustrie

Gids aan de Zaan Marene Kok is in De Kolk. Dit buurthuis zit aan de Klamperstraat 1 in Zaandam. Vanaf 19.30 uur vertelt ze over de verfindustrie. De verfindustrie zat langs de Oost- en Westzijde. Kaarten kosten € 5,00. Aanmelden kan door een mail te sturen.

Drone-vliegen

Vanaf 20.00 uur is er filmavond in De Lorzie. Het buurtcentrum zit aan het Marktplein 3 in Wormerveer. De film-avond is voor drone-vliegers. Een drone is een klein luchtvaartuig. Een drone heeft geen piloot. Een drone wordt bestuurd vanaf de grond.

Deze avond is voor mensen die met een drone werken. Er wordt gepraat over waar je rekening mee moet houden. Je moet je aanmelden. Aanmelden kan door een mail te sturen.

Paasconcert

Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor zingt in de Bullekerk. De Bullekerk zit aan aan Westzijde 75 in Zaandam. Het koor geeft een Passie en Paasconcert. Het optreden begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 15,00.

Foto bovenaan: De kermis in Wormerveer begint woensdag. Deze foto is van vorig jaar. (Foto De Orkaan)