Kinder Carnaval in De Kwaker

Kindercircus-02-2024. de kwaker westzaan

Het is alweer februari! En het is alweer bijna weekend! Wat gaat de tijd toch snel. We hebben wat leuke tips. Om te doen. Op vrijdag 2 februari.

Er is Kinder Carnaval in De Kwaker. Dit buurthuis zit aan de J.J. Allanstraat 127 in Westzaan. Het carnaval is voor kinderen tot en met 10 jaar. Hun ouders zijn ook welkom. Het carnaval duurt van 18.00 tot 19.15 uur. Kaarten kosten € 2,50.

Fred Limburg geeft een tentoonstelling. In het Monet Atelier. Het atelier zit aan de Westzijde 14d in Zaandam. Fred Limburg is een schilder. Zijn onderwerpen doen aan Claude Monet denken. De expositie is van 12.00 tot 17.00 uur.

Frau Antje

Rosa da Silva staat in De KunstGreep. Dit theater staat een de Kerkbuurt 4 in Oostzaan. De voorstelling heet ‘A Vida Rosa’. Het is een humoristische voorstelling. Over het klimaat, grenzen, dijken, liefde en Frau Antje. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaarten kosten € 19,00.

Mark Nieuwenhuis is een trompettist, fotograaf en filmmaker. Hij laat zijn werk zien. Tijdens de voorstelling speelt een band. De avond begint om 20.30 uur in de Groote Weiver. De Groote Weiver staat aan de Industrieweg 1a, Wormerveer. De toegang is gratis. Vrijwillige donatie na afloop.

Foto bovenaan: vrijdag is er Kinder Carnaval in De Kwaker.