Kinderen en ouders kunnen gratis sporten tijdens Zaanse Lente Experience

baz-bouldergym.

In de meivakantie zijn er voor de kinderen diverse evenementen. Dat is tijdens de Zaanse Lente Experience. Kinderen kunnen vrijdag 10 mei sporten met hun ouders. Je kan gratis meedoen. Maar je moet je wel aanmelden.

Kinderen van 6 tot 17 jaar zijn vrijdag 10 mei welkom bij BAZ Bouldergym. Bouldergym is klimmen tegen een wand. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen kinderen en hun ouders leren klimmen. Deze doe-les heet Boulder Experience. BAZ Bouldergym zit aan de Oostzijde 381 in Zaandam. Aanmelden verplicht en dat kan hier.

Kinderen van 6 tot 17 jaar zijn vrijdag 10 mei welkom bij BAZ Bouldergym. Bouldergym is klimmen tegen een wand. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunnen kinderen en hun ouders leren klimmen. Deze doe-les heet Boulder Experience. BAZ Bouldergym zit aan de Oostzijde 381 in Zaandam. Aanmelden verplicht en dat kan hier.

Kinderen met een beperking zijn vrijdag 10 mei ook welkom. Bij Sportcentrum Trias in Krommenie. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen kinderen met een beperking sporten. Een beperking is dat je iets niet kan. Een beperking kan lichamelijk zijn. Dan kan je bijvoorbeeld niet lopen. Maar een beperking kan ook geestelijk zijn. Deze doe-les heet Special Experience. Sportcentrum Trias zit aan de Saendelverlaan 2 in Krommenie. Aanmelden verplicht en dat kan hier.

Foto bovenaan: bij BAZ Bouldergym kan je vrijdag 10 mei gratis sporten. (Foto: De Orkaan)