Klaas Wilting komt naar de Bullekerk

klaas wilting bullekerk januari 2024

Zaterdag 13 januari komt Klaas Wilting naar Zaandam. Klaas Wilting was vroeger politieagent. Daarna werd hij woordvoerder bij de Amsterdamse politie. Woordvoerder is iemand die vertelt wat er gebeurd is. En vragen beantwoordt daarover. Klaas Wilting komt naar de Bullekerk. Dit centrum staat aan de Westzijde 75. Dat is een straat in Zaandam.

Als politieagent in Amsterdam heeft Wilting het nodige meegemaakt. Daarover vertelt hij zaterdag. En wat hij heeft beleefd als woordvoerder van de politie.

Hij heeft de opkomst van softdrugs, heroïne, XTC en cocaïne meegemaakt. Hij was als politieagent betrokken bij de ontvoering van Heineken. Bij verschillende liquidaties. Bij een liquidatie wordt iemand vermoord. De brand in de seks- en goktent Casa Rosso. De Bijlmerramp. Hij was er bij.

Bij zijn verhalen worden filmbeelden vertoond. Klaas Wilting schreef ook boeken. Over zijn tijd bij de politie. Deze boeken zijn zaterdag ook te koop. Klaas Wilting signeert zijn boeken ook. Signeren is een handtekening zetten in een boek.

De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 16,00. Door hier te klikken kan je een kaartje bestellen.

Foto bovenaan Klaas Wilting (Foto: Hans Ros)