Margriet Eshuijs Popkoor zingt in Zaantheater

margriet eshuijs popupkoor kerstmis 2023

Optreden in de grote zaal van het Zaantheater. Dat wil iedereen toch? Het Margriet Eshuijs Popkoor gaat dat doen. Samen met Maartje & Kine. Vrijdag 22 december. De voorstelling begint om 20.00 uur. Het Zaantheater zit aan de Nicolaasstraat 3. Dat is een straat in Zaandam.

Het koor is ooit opgericht door Margriet Eshuijs. De Zaandamse was de dirigent. Een dirigent zorgt er voor dat iedereen goed zingt. De Zaanse zangeres is eind vorig jaar overleden. Nu is Jerney Kate Molenaar de dirigent.

Sneeuwbeesten heet het midwinterfeest. Maartje & Kine houden van klassieke muziek. Maar ook van Frans Bauer. Ze zijn gek op Mariah Carey. Maar ook gek op muziek van een bepaalde streek.

Grappen en ontroering komen voor in een voorstelling. De vrouwen spelen veel instrumenten. Bijvoorbeeld de banjo, viool en piano. Maar ook accordeon, de zingende zaag en de neusfluit. Ze houden ook van gedichten en sprookjes.

Behalve het Margriet Eshuijs Popkoor treedt er nog een gast op.

Sneeuwbeesten is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Er zijn nog kaarten en die kan je hier bestellen.

Het Zaanse Margriet Eshuijs Popkoor treedt vrijdag op. In de grote zaal van het Zaantheater. Met Maartje & Kine. (Foto aangeleverd)