Matchpoint speelt in De Koog

Badminton-BV-Matchpoint-5-november-2023

Dit weekend wordt er weer veel gesport. Vandaag spelen de korfbalclubs Koog-Zaandijk en Groen Geel. En de mannen van de waterpoloclubs De Ham en De Ham komen morgen in actie. Zondag speelt badmintonclub Matchpoint in sporthal De Koog.

Korfbalclubs Koog-Zaandijk en Groen Geel spelen zaterdag 6 januari. Beide clubs spelen in de Korfballeague. De Korfballeague is de hoogste klasse.

Koog-Zaandijk opent het nieuwe jaar thuis. De korfbalclub staat vierde op de ranglijst. Vanavond spelen ze tegen nummer een. Dat is LDODK uit Friesland. De wedstrijd begint om 20.00 uur in De Koog. De Topsporthal staat aan de Wezelstraat 7. Dat is een straat in Koog aan de Zaan.

Groen Geel speelt uit. De korfbalclub uit Wormer staat op de laatste plaats.

Waterpolo

Op dit moment is er een Europees kampioenschap waterpolo. Landen uit Europa spelen tegen elkaar. Er is een EK voor mannen en vrouwen. Er is nu een competitie zonder internationals. Internationals zijn spelers die in het Nederlands team zitten.

Die tussentijdse competitie heet wintercup. Zaterdag worden alle wedstrijden gespeeld in het Inge de Bruijn zwembad te Barendrecht. Waterpoloclubs De Zaan en De Ham spelen daar vandaag. De Zaan vanaf 14.00 uur tegen ZPB. De Ham vanaf 15.30 uur tegen ZVL 1886.

Badminton

Het eerste team van badmintonclub Matchpoint speelt zondag. Het team speelt thuis in De Koog. De Topsporthal staat aan de Wezelstraat 7. Dat is een straat in Koog aan de Zaan. De tegenstander is Duinwijck. Matchpoint speelt tegen dit team. De wedstrijd begint om 10.00 uur.

Badmintonclub Matchpoint speelt zondag in De Koog. (Foto De Orkaan)