Ode aan R.E.M. in de Bullekerk

tributeband-REMIND bullekerk maart 2024

Het is alweer vrijdag 22 maart. Nog eventjes en het is weekend. En het weekend begint al een beetje op vrijdagavond. Vanmiddag is er ook van alles te doen. Hier heb je een paar tips.

Familie zoeken

De NGV Zaanstreek-Waterland bezoekt het Gemeentearchief. Het Gemeentearchief zit bij het stadhuis. Het stadhuis staat aan het Stadhuisplein 100 in Zaandam. Vanaf 14.00 uur staat genealogie centraal. Genealogie draait om zoeken naar familie. Geke van de Kamp van het Gemeentearchief geeft tips. Hoe je kan zoeken in oude kranten. Oude kranten kan je inkijken op het internet. Geke van de Kamp vertelt hoe. iedereen is welkom. Vooraf aanmelden kan door een mail te sturen.

Het Zaanse Regenboogcafé duurt van 14.30 tot 17.30 uur. Er is een gezellige bingomiddag. Adri en Ira laten de balletjes vallen. Zaanzicht zit aan de Oostzijde 209 in Zaandam.

Ode aan R.E.M.

De Belgische tributeband REMIND speelt in de Bullekerk. De Bullekerk zit aan de Westzijde 75 in Zaandam. Een tributeband speelt muziek van een bekende band.

REMIND speelt de grootste hits van R.E.M.. Ze spelen bijvoorbeeld ‘Shiny happy people’ en ‘Losing my religion’. Het concert begint om 20.00 uur. Je kan al vanaf 19.00 uur naar binnen. Een kaart kost € 26,50. Je kan hier een kaartje bestellen.

Hollandse Feestavond

Bij dorpshuis De Kwaker is een Hollandse Feestavond. Het dorpshuis zit aan de J.J. Allanstraat 127 in Westzaan. De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Theatergroep De Reünie treedt op bij het Zaans Toneelhuis. Het toneelhuis zit aan de Cornelis van Uitgeeststraat 2, Zaandam. De voorstelling heet ‘Verschrikkelijk gelukkig’. De voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost € 10,00. ‘Verschrikkelijk gelukkig’ is ook zaterdag te zien.

Foto bovenaan: de Belgische tributeband REMIND speelt in de Bullekerk. (Foto: De Bullekerk)