Optreden Waterland Jazz Collectief in De Groote Weiver

Waterland-Jazz-Collectief de groote weiver

Zondag 3 maart speelt het Waterland Jazz Collectief in De Groote Weiver. De Groote Weiver zit aan de Industrieweg 1a in Wormerveer. Het optreden begint om 15.00 uur.

Het Waterland Jazz Collectief speelt jazz. Maar ook latin, pop en swing. Van golden oldies tot dansbare latin. Er kan gedanst worden. De vrijwillige bijdrage is minimaal 8 euro.

Visjes vlechten

Visjes vlechten kan vanaf 13.00 uur in natuurmuseum E. Heimans. Het natuurmuseum zit aan de Thijssestraat 1 in Zaandam. Er zijn ervaren vlechters aanwezig. Zij helpen de kinderen om visjes of leuke onderzettertjes te vlechten van wilgen. Voor de wilgentenen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Kinderen vanaf 3 jaar betalen € 4,00 toegang tot het museum (2 volwassen begeleiders gratis).

Rondleiding

Boer Jan geeft een rondleiding op de Stadsboerderij Darwinpark. De Stadboerderij zit aan De Weer 31 in Zaandam. De rondleiding begint om 13.00 en 14.45 uur. Boer Jan vertelt alles over het boerderijleven. Er zijn ook geit- en schaaplammetjes te bewonderen. Je hoeft je van tevoren niet op te geven.

Koren zingen

ZaanseVrouwenKr8 zingt in De Poelenburcht. Het wijkcentrum zit aan het Weerpad 1a in Zaandam. Het thema is ‘een wereld, duizend vrouwen’. Met veel muziek en dans. De middag is van 13.30 tot 19.00 uur. De toegang is gratis.

Het koor Golden Pennies zingt in het Pennemes. Het zorgcentrum zit aan de Bloemgracht 95 in Zaandam. Het optreden begint om 14.15 uur. Het koor zingt van alles. Er kan ook meegezongen worden. Kaarten € 5,00 (€ 2,50 voor bewoners).

Foto bovenaan: het Waterland Jazz Collectief speelt vanmiddag in De Groote Weiver. (Foto aangeleverd)