Tips om de deur uit te gaan

white-ranch-assendelft. boerenmarkt zondag 11 februari 2024

Het is zondag 9 juni. Het zonnetje schijnt af en toe. Het waait. Maar het is droog. Dus je kan naar buiten. Om te wandelen. Of te fietsen. Of om ergens naar toe te gaan. Hier heb je een paar tips.

‘In en op Het Zwet’ nog tot 16.00 uur bij zwembad het Zwet. Het zwembad zit aan de Sternstraat 2 in Wormer. Je kan gratis roeien, zeilen of kanoën. Je mag het allemaal gratis uitproberen.

De tentoonstelling in het Weefhuis. Met werk van Marianne Kerzemaker en Martha Schaap. Het Weefhuis zit aan de Lagedijk 39 in Zaandijk. De tentoonstelling is vandaag open van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Tentoonstelling ‘De Gastvrije Stad’ bij Zaansgroen. Met werk van Enric Adserà Riba. Zaansgroen zit aan de Zeemansstraat 54 in Zaandam. Zondag open van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

BOERenMARKT van 13.30 – 17.00 uur bij de White Ranch in Assendelft. De boerderij zit aan de Groenedijk 4, Assendelft. Er is onder andere kaas, groente, chocola, poffertjes en schapenkaas te vinden. Maar ook puzzels, knutselpakketten en meer.

Spirituele Beurs bij buurtcentrum De Bovenkruier. Nog tot 17.00 uur. Entree kost € 5, kinderen tot en met 12 jaar gratis. De Bovenkruier zit aan de Drielse Wetering 49, Zaandam.

Koffiedrinken 2.0 in het Wilhelminapark Wormerveer. Georganiseer door Roberto Giannio en 075 weggeef. Gratis koffie, gratis appeltaart, gratis chocolademelk. Gewoon gezellig. Nog tot 15.00 uur.

Foto bovenaan: er is vandaag BOERenMARKT bij de White Ranch in Assendelft. (Foto: De Orkaan)