Tips om op stap te gaan op zondag

kikkerpad-heemtuin-Zaandam-foto-ZNMC.jpeg

Zondag 28 april is de dag na Koningsdag. Misschien wil je het vandaag rustig aan doen. Wil je toch op stap gaan? Dan volgen nu een paar tips.

Er is een tentoonstelling in Het Weefhuis. Het Weefhuis staat aan de Lagedijk 39 in Zaandijk. Je kan kunst van schilder Gerard Mooy bekijken. De tentoonstelling is van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Zanger René Meijer treedt op in het Mennistenerf. Het Mennistenerf staat aan de H. Gerhardstraat 77 in Zaandam. René Meijer zingt bekende meezingliedjes. Aanvang: 14.30 uur. Zaal open: 14.00 uur. Toegangskaartjes zijn te koop bij het Mennistenerf. Bewoners van Mennistenerf en Pennemes betalen voor een kaartje € 2,50. Gasten betalen € 5,00 voor een kaartje.

In de Heemtuin is vanaf 11.00 uur een kikkerpad uitgezet . Voor kinderen maar ook voor het hele gezin. De Heemtuin staat aan de Heijermansstraat 74 in Zaandam. Door de hele tuin heen staan kikkers met kaartjes om hun hals. Op die kaartjes staan opdrachten en vragen. Tot 16.30 uur. Deelname is gratis. Donatie is welkom. De theetuin is ook open. En er zijn plantjes te koop.

Trio C tot de Derde treedt op in het kerkje van Krommeniedijk. Het kerkje staat aan de Krommeniedijk 182 in Krommenie. Het optreden begint om 14.30 uur. Kaarten kosten € 10,00.

Foto bovenaan: in de Heemtuin is een kikkerpad uitgezet. (Foto: Heemtuin)