Van alles te doen dit weekend

in de hoge hoed 7 januari

Er is weer van alles te doen dit weekend. Dus je kan kiezen uit veel activiteiten. Vandaag maar ook morgen. Dat is zondag 7 januari. Hier heb je enkele voorbeelden.

Tussen 13.00 en 14.00 uur kunnen kinderen vanaf 4 jaar knutselen. Ze kunnen knutselen in De Fabriek. De Fabriek staat aan de Jan Sijbrandsteeg 12. Dat is een straat in Zaandam. Na het knutselen kunnen de kinderen naar de film. Die draait ook in De Fabriek. De film heet ‘Teddy’s Kerstfeest’. Een filmkaartje kost € 7,00. Meedoen aan het knutselen kost € 2,50.

Cursisten van Atelier In de Hoge Hoed exposeren bij Zaansgroen. Bij een expositie kan je kunst bekijken. Kunst zijn bijvoorbeeld schilderijen. Er zijn schilderijen te zien. Deze hebben de de cursisten het afgelopen jaar gemaakt. Cursisten nemen deel aan een cursus. Zaansgroen zit aan de Zeemansstraat 54. Dat is een straat in Zaandam. De expositie is open van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Het Nederlands Jeugd Strijkorkest speelt zondag in de Bullekerk. De kerk staat aan Westzijde 75. Dat is een straat in Zaandam. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten € 25,00.

Bovenaan is een schilderij. Gemaakt door een cursist van Atelier In de Hoge Hoed. (Foto aangeleverd)