Het is maandag 17 juni. De nieuwe week is begonnen. Vrijdag was er een ongeluk in Wormerveer (foto bovenaan). Het ongeluk was op Wandelweg. Bij het ongeluk raakte een kind gewond. Maar er was meer. Hier een klein overzicht.

Het ongeluk in Wormerveer gebeurde voor 08.00 uur. Een moeder liep met haar kind langs de Wandelweg. Toen kwamen er fietsers aan. Moeder en kind stapten opzij. Moeder en kind stonden bij een auto. Deze auto had een aanhanger. De bestuurder reed op dat moment weg. De bestuurder had moeder en kind niet gezien.

Al snel kwamen politie en ambulances. Het kind is naar het ziekenhuis gebracht.

Geen succes voetbalclubs

Zondag moesten SVA en Rood Wit Zaanstad winnen. Dan konden de clubs nog promoveren. Maar helaas wonnen SVA en Rood Wit Zaanstad niet. SVA verloor met 5-1. Rood Wit Zaanstad verloor met 3-0 van De Valken.

SVA verloor met 5-1 van Martinus. (Foto: Michael Bruins)

KFC verloor ook

KFC speelde zaterdag tegen Hoofddorp. KFC verloor met 1-2, Daarom blijft KFC in de 2e klasse. Voor de wedstrijd werd vuurwerk afgestoken. Zo probeerden de fans hun team te steunen.

Voor de wedstrijd werd er vuurwerk afgestoken. (Foto: Hugo Heinen)

Ongeluk met fatbike

Zondag was er een ongeluk op Ambachtslaan. De Ambachtslaan is in Assendelft. Een fatbike botste tegen een auto aan. Een jongen lag op de grond. Naast zijn fatbike. De jongen was gewond.

De politie en de ambulance kwamen snel. De fatbike werd onderzocht. De remmen werken niet goed. De banden waren ook niet goed.

De bestuurder van de auto was niet gewond. Maar de bestuurder was wel geschrokken. De auto was beschadigd.

Op de Ambachtslaan in Assendelft was zondag een ongeluk.

Frisbee spelen op Hembrugterrein

Sinds kort kan je frisbeeën in Zaandam. Frisbee is een plastic schotel waarmee je kan gooien. Je kan de frisbee naar elkaar overgooien. Dat is frisbeeën. Hoe dat moet? Dat kan je vrijdagmiddag zien op het Hembrugterrein. Het Hembrugterrein zit in Zaandam.

Iris Cedee en Sjoerd Druiven kwamen op het idee. Elke vrijdagmiddag wordt geoefend. Vrijdag 21 en 28 juni kan de training bekijken. En misschien wel meedoen! De training duurt van 16.15 tot 17.30 uur. De training is op de Middenweg 107. Dat is op het Hembrugterrein in Zaandam. Als het slecht weer is gaat de training niet door.

Sinds kort kan je frisbeeën in Zaandam. (Foto: Edwin Kleiss)