Wat kan je zaterdag doen

weefhuis2024-6-1-Coba-Breek-uitgelichte-afb

Het is zaterdag 1 juni. De dag is begonnen met regen. Hopelijk wordt het vandaag droog. Goed weer om op stap te gaan. Er is van alles georganiseerd. Hier heb je een paar tips. Misschien zit er iets bij voor jou.

Uitverkoop bij de Saense School voor Beeldende Kunst. Deze school zit aan de Hogendijk 21 in Zaandam. Tussen 12.00 en 16.00 uur. De opslag moet leeg. Zoek uit wat je mooi vindt. En doe een bod. Ook op 2 juni.

Mini market bij De Lichtplaats in Zaandam. Kraampjes, hapjes, muziek, mini massages en kinderyoga. Van 10.00 tot 14.00 uur. De Lichtplaats zit aan de Provincialeweg 302 in Zaandam

Er komen historische schepen naar Wormerveer. Een evenement van Dutch Barge Association Rally. Deze schepen varen door Nederland en heel Europa. Je kan de schepen bekijken. Als de schipper dat goed vindt. Ook op zondag. De schepen liggen aan de Zaan in Wormerveer.

De tentoonstelling ‘Kunstklanken’ in het Weefhuis. Het Weefhuis zit aan de Lagedijk 39 in Zaandijk. De tentoonstelling is vandaag open van 11.00 – 17.00 uur. Zondag ook. De toegang is gratis.

De Jaarmarkt aan de Zaan in Wormerveer. Er zijn meer dan 100 kramen met een breed assortiment aan producten. Er zijn ook terrasjes. De Jaarmarkt duurt van 11.00 tot 17.00 uur. De markt zit aan de Zaanbocht.

Tentoonstelling van Nathalie-Prins van Duin (Tanade). De tentoonstelling is in de Dans Hotspot. De Dans Hotspot zit aan de Westzijde 71 in Zaandam. Je kan kostuums bekijken. Tussen 14.00 en 17.00 uur is de feestelijke opening.

Foto bovenaan: een schilderij van Coba Breek. Dit weekend te zien in het Weefhuis.