Verkeer

Czaar Peterstraat beter en veiliger 

Bewoners van de Czaar Peterstraat voeren actie. Ze zijn tegen de verkeersoverlast in de straat. Andere straten in het centrum zijn afgesloten. Daarom gebruiken brommers de straat.  Maar Zaanstad heeft een plan. De Czaar Peterstraat moet open blijven.

Lees meer »

Ongeluk met step en brommer

Vanmorgen botsten een bromfietser en stepper hard op elkaar. Dat gebeurde aan de Westzanerdijk. Een van de berijders is ernstig gewond. Ze moesten naar het ziekenhuis. In Nederland mag je met een elektrische step rijden. Alleen als hij

Lees meer »

Bernhardbrug weer kapot

Bron: De Orkaan (Vertaald door Gulben Pamir) Het was weer mis met de Bernhardbrug in Zaandam. De brug ging dicht. Maar de slagbomen gingen niet meer omhoog. Er waren files. Auto’s keerden en zochten een ander route.  Fietsers en

Lees meer »

Roltrap (geen nieuws)

Geen nieuws. De roltrap deed het niet. En dat is geen nieuws, Donderdag 12 mei om precies te zijn. Vandaag was het hetzelfde. Dus beide roltrappen buiten zijn kapot. Bron: De Orkaan (vertaald door Gulben Pamir)

Lees meer »

Motorrijder zwaar gewond

Voor de Coentunnel richting Amsterdam viel een motorrijder.  De bestuurder en de passagier moesten naar het ziekenhuis. Eén van hen is zwaar gewond. Na het ongeluk landde de traumahelikopter op A8.

Lees meer »