Heel veel sport op zaterdag en zondag

korfbal

Zaterdag 25 wordt er veel gesport. Ook op zondag 26 mei wordt er veel gesport. De honkballers van Cromtigers spelen een wedstrijd. In Wormer is er een groot badmintontoernooi. De mannen van ZV De Zaan willen kampioen worden. En de mannen en vrouwen van De Kraaien spelen een wedstrijd.

Zaterdag 25 mei

Badmintonvereniging Matchpoint houdt een toernooi. Een toernooi betekent veel wedstrijden op 1 dag. Het toernooi is in een sporthal. De sporthal staat aan de Spatterstraat 21 in Wormer. Het toernooi duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Honkbal

De honkballers van Cromtigers spelen zaterdag thuis. Vanaf 14.00 uur willen ze winnen van de Flying Petrels.

Korfbal

Alle korfbalclubs spelen een wedstrijd. Hier volgen de thuiswedstrijden. Deze wedstrijden worden in de Zaanstreek gespeeld. KZ speelt vanaf 16.00 uur tegen TOP. KVZ’23 begint om 14.30 uur aan haar wedstrijd. KVA is de tegenstander.

Roda Westzaan speelt om 15.30 uur tegen Sporting Badhoevedorp. Furore speelt vanaf 16.00 uur tegen Oosterkwartier. Zaandam Zuid begint om 15.30 uur aan haar wedstrijd. Stormvogels is de tegenstander.

Waterpolo

De mannen waterpoloërs van ZV De Zaan willen kampioen worden. Kampioen van Nederland! Om dat voor elkaar te krijgen moeten ze 2 keer winnen. GZC Donk is de tegenstander. Zaterdag spelen ze thuis vanaf 18.00 uur. Zondag 26 mei spelen uit bij GZC Donk. Die wedstrijd begint om 17.00 uur.

Als beide clubs 1 keer hebben gewonnen komt er nog 1 wedstrijd. Die 3e wedstrijd is volgende week.

Zondag 26 mei

De vrouwen van hockeyclub De Kraaien spelen vandaag. De vrouwen spelen uit in Purmerend. De mannen van De Kraaien spelen ook. De mannen spelen thuis. De wedstrijd tegen Saxenburg begint om 14.45 uur.

Foto bovenaan: alle korfbalclubs spelen zaterdag een wedstrijd. (Foto: De Orkaan)