KFC wil vanmiddag winnen van Flevo

voetbal-saenden-kfc-Theo-van-Vlaanderen

Zondag 21 april spelen de voetballers van KFC een belangrijke wedstrijd. De tegenstander is Flevo. KFC staat 4e in de 2e klasse. Flevo staat 5e. Flevo heeft maar 3 punten minder dan KFC. Dat wordt dus spannend. De wedstrijd in Koog aan de Zaan begint om 14.00 uur. Maar er wordt nog meer gevoetbald.

Assendelft en Saenden kunnen nog steeds degraderen. Als de clubs degraderen spelen ze volgend seizoen een klasse lager. Beide teams spelen uit. Assendelft speelt in en tegen Medemblik. Medemblik staat laatste. Saenden speelt tegen HSV. HSV kan kampioen worden.

Zaandijk kan nog promoveren. Als dat lukt speelt Zaandijk volgend seizoen een klasse hoger. De laatste 2 wedstrijden heeft Zaandijk verloren. Ze spelen tegen De Rijp. De Rijp staat boven Zaandijk.

Rood Wit Zaanstad speelt thuis tegen laagvlieger KGB en moet winnen om (een kleine) kans te blijven houden op het kampioenschap.

In de 1e klasse gaat het niet goed met Fortuna Wormerveer. De ploeg haalde maar 1 punt uit 7 wedstrijden. Fortuna Wormerveer kan degraderen. Vandaag moeten ze winnen van Hillegom. Hillegom staat veel hoger dan Fortuna Wormerveer. Maar de Wormerveerders moeten winnen.

Hieronder alle wedstrijden die vandaag gespeeld worden:

Foto bovenaan: KFC won vorige maand van Saenden. (Foto: Theo van Vlaanderen)