Vrouwen De Zaan moeten vandaag winnen

ZV-De-Zaan-Polar-Bears-2023

Er wordt dit weekend weer veel gesport. Je kan kijken naar korfbal of hockey. En de vrouwen van ZV De Zaan moeten vandaag winnen.

Zaterdag 1 juni

De vrouwen van ZV De Zaan hebben vrijdagavond al gespeeld. Gisteren hebben de waterpoloërs verloren. Vandaag moeten ze dus winnen. De vrouwen spelen vandaag thuis. De wedstrijd begint om 19.00 uur in De Slag.

De stand wordt gelijk als ZV De Zaan vandaag wint. Dan komt er morgen nog een wedstrijd. De club die dan wint is kampioen. Kampioen van Nederland.

Roda Westzaan speelt tegen Furore. Furore is een korfbalclub uit Assendelft. Roda Westzaan kan kampioen worden van de 1e klasse. Roda Westzaan staat 1e. En Furore staat laatste. De wedstrijd in Assendelft begint om 16.00 uur.

In de ereklasse spelen Groen Geel en KZ spelen uit. KVZ’23 speelt ook uit. KVZ’23 speelt in de hoofdklasse. In de 2e klasse speelt OKV thuis tegen Apollo.

Zondag 2 juni

De vrouwen van De Kraaien spelen zondag thuis. De Kraaien is een hockeyclub. De vrouwen kunnen 2e worden. Als dat lukt kunnen ze promoveren. Als je promoveert speel je een klasse hoger. Volgend seizoen!

De mannen van De Kraaien spelen zondag uit. Ze spelen tegen Catwijck.

Foto bovenaan: De vrouwen van ZV De Zaan moeten vandaag winnen. (Foto: Hanny van den Dobbelsteen.)