Vrouwen en mannen ZV De Zaan willen naar de finale

Brons-ZV-de-Zaan-dames-waterpolo-Euro-cup-14-april-2024-

Vrijdag 17 mei zijn er al sportwedstrijden. Vanavond speelt honkbalclub ODIZ Frogs. Ze spelen uit in Heerhugowaard. De tegenstander is Herons. Vanavond spelen ook de mannen en vrouwen van ZV De Zaan een wedstrijd. Deze wedstrijden zijn in De Slag. Dit zwembad zit in Zaandam.

De vrouwen en mannen van ZV de Zaan willen naar de finale. In die finale wordt gestreden om de landstitel. Dan ben je de beste van Nederland! De finale is volgende week.

De vrouwen van ZV De Zaan zijn nu nog landskampioen. Dat willen ze graag blijven. Dan moeten ze eerst 2 keer winnen van UZSC. De mannen van ZV De Zaan werden vorig jaar net geen kampioen. Dat willen ze dit jaar wel. Dan moeten ze eerst 2 keer winnen van Het Ravijn.

De vrouwen van ZV De Zaan komen eerst in actie. Hun wedstrijd begint vanavond om 19.00 uur. De mannen van ZV De Zaan spelen vanaf 21.00 uur.

Zaterdag 18 mei spelen de teams van ZV De Zaan uit. Als de teams van ZV De Zaan 2 keer winnen is de finale bereikt. Zondag 19 mei kan nog een 3e wedstrijd komen. Maar alleen als elk team 1 wedstrijd heeft gewonnen.

Foto bovenaan is van de vrouwen van ZV De Zaan. Zij werden in april 3e van Europa. (Foto: De Orkaan)