De voorjaarsvakantie is maandag pas voorbij. Daarom wordt er dit weekend niet overal gesport. Diverse voetbalclubs gaan wel spelen. En de korfballers van Groen Geel en KZ. En de waterpoloërs van De Zaan en De Ham.

Voor KZ en Groen Geel gaat de Korfballeague gewoon door. Zaterdag 24 februari speelt KZ een belangrijke wedstrijd. Ze spelen uit tegen PKC in Papendrecht. PKC is een topteam. Maar KZ doet het ook goed in de top 4. Dat wordt dus spannend.

Groen Geel speelt thuis tegen Fortuna. Groen Geel verloor vorige week. Winnen is belangrijk voor de ploeg uit Wormer. De wedstrijd is op zaterdag 24 februari. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Waterpolo

Bij het waterpolo spelen De Zaan en De Ham in de Eredivisie. Dat gaat om de mannen. De Zaan is koploper. Ze spelen zaterdag 24 februari tegen MNC Dordrecht. De wedstrijd begint om 16.00 uur in zwembad De Slag Zaandam.

De Ham staat 11e en speelt tegen de nummer 9 ZPB. Deze wedstrijd begint zaterdag om 18.30 uur. Deze wedstrijd is in De Crommenije in Krommenie.

Foto bovenaan: Marijn van den Goorbergh viert een doelpunt. Met zijn teamgenoten van KZ. (Foto: De Orkaan)