Laatste loodjes voor de winterstop

handbal-HV-Zaanstreek-publiek-sporthal-Zaanstad-Zuid-29-okt-2023-1536x1023

Dit weekend wordt er nog volop gesport. Daarna is de winterstop. Teams en sporters gaan even uitrusten. En de feestdagen vieren natuurlijk. Zaterdag en zondag nog even de laatste loodjes. Nog even de mouwen opstropen. Dus volle bak voor een goed resultaat. Hier een overzicht van enkele wedstrijden.

In de Korfballeague speelt KZ thuis. Topclub PKC komt naar topsportcentrum de Koog. Beide ploegen hebben 6 punten uit de eerste vier duels. Groen Geel gaat naar Fortuna in Delft.

In de Overgangsklasse heeft KVZ nog niet gewonnen. Misschien lukt het vandaag uit bij Die Haghe. Hieronder een overzicht van alle wedstrijden.

Handbal

De heren van HV Zaanstreek werden dit jaar twee keer kampioen. In de zaal en buiten! Ze klommen op naar de 2e divisie. En ook nu doen ze het goed. Ze staan aan kop! Ook al verliezen ze morgen dan blijven ze toch eerste. H.V.C. uit Barger-Compascuum komt zondag 17 december op bezoek.

Ook de dames spelen thuis. Als nummer 5 ontvangen zij de koploper uit Aalsmeer.

Hieronder de tijden van de wedstrijden op zondag 17 december. Beide teams spelen in de Zaanstad Zuid-hal. Die staat aan de Weer 26. Dat is een straat in Zaandam.

Beeld van een handbalwedstrijd eerder dit seizoen. (Foto: De Orkaan)