In het Paasweekend zijn er alleen inhaalwedstrijden bij het voetbal. Westzaan speelt zaterdag uit bij RCZ in Zaandam. Als Westzaan wint kunnen ze de titel al ruiken. OFC speelt maandag – Tweede Paasdag – thuis tegen Meteoor.

Westzaan staat bovenaan in de 5e klasse zaterdag. Bij winst wordt de voorsprong op de nummer 2 nog groter. En komt de titel in zicht. Ze spelen tegen RCZ. Voor de Zaandammers is winnen ook belangrijk. RCZ kan zich nog plaatsen voor de promotiewedstrijden. Lukt dat dan kunnen ze nog promoveren. Naar een klasse hoger. RCZ (zat) – Westzaan begint zaterdag 30 maart om 14.30 uur

In de 4e klasse zaterdag ontvangt OFC maandag Meteoor. Winnen is voor de Oostzaners belangrijk. Dan kunnen ze degradatie ontlopen. Nu staan ze nog niet veilig. Als ze degraderen spelen ze volgend seizoen een klasse lager. Maandag 1 april begint OFC – Meteoor om 14.30 uur.

Sporting Krommenie hoeft niet te spelen. Ze spelen in de 3e klasse zondag. Toch kan de ploeg de 2e periodetitel pakken. Als Bergen gelijk speelt of verliest. Dan heeft Sporting Krommenie de periodetitel gewonnen. En dan spelen ze promotiewedstrijden aan het einde van het seizoen. En dan maken ze kans op promotie naar een hogere klasse.

Foto bovenaan: Westzaan speelt zaterdag 30 maart tegen RCZ. (Foto: Theo van Vlaanderen)